Blom-Blom
 
Uw bloemist in de  regio

Wie zijn wij:


Blom-Blom is een winkel met passie voor woon en bloem ! Het gaat om beleving. De samenstelling van collecties die samen één geheel vormen. Een uitstraling die natuurlijk stijlvol, maar ook warmtevol is! Blom-Blom heeft een eigen unieke sfeer, die u terugvindt in onze woon- en bloemenstijl. Wij nodigen u van harte uit om deze sfeer te komen beleven!


Waarom Blom-Blom ?

Ik, Jasper de Vree, ben geboren en getogen in de Betuwe. Oftewel, ik ben opgevoed op het platte land, waar ze dialect spreken. Mijn oma zei altijd: "Kom keind, dan gaan we effe een bos blommen hoalen!" Blom staat dus voor bloem, vandaar dat ik dit een spannende naam vond voor mijn bedrijf.TEAM


Jasper, Denise, Karin & Emmy

Hi, ik ben Jasper!
Trotse eigenaar van Blom- Blom.. Een droom die uitkomt, iets wat werkelijkheid wordt! Jullie enthousiasme maakt mij nog creatiever.. Zie ik jou binnenkort in de winkel ?


 

Hi, ik ben Denise!
Mijn creativiteit heb ik altijd geuit in kapsels.. 12 jaar lang heb ik gewerkt in een kapsalon, en nu werd het tijd voor een nieuwe uitdaging! Ik heb mezelf omgeschoold en vanaf nu ben ik creatief bezig bij Blom- Blom.. Zie ik jou binnenkort in de winkel?

Hi, ik ben Karin!
De moeder van Jasper.. Ook ben ik vroeger begonnen in de bloemen! Leuk om te zien dat m’n zoon zijn passie daar ook in heeft gevonden en helemaal leuk dat ik een helpend handje kan zijn voor hem! Zie ik jou binnenkort in de winkel?

 
Hi, Ik ben Emmy!
Vanaf de verbouwing ben ik al werkzaam bij Blom- Blom.. Creatief bezig zijn is het liefst wat ik doe! Van een buikschildering tot tekening en vanaf nu heerlijk in de bloemen.. Zie ik jou binnenkort in de winkel?

 
 
 
 
E-mailen
Instagram